Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Helpppp me...wth is going on ??? Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Helpppp me...wth is going on ???

    Ahhh my (abs), ASC and the little sliding car lights keep comming up when I drive the colt around usually after after breaking the lights pop up!!! They seem to stay there until I turn the car off ahhhhhhhh help

    Noted I have a flattish battery if that could be the case!!

    Cheers a bunch if anyone could help

    Tommy

  • #2
    you running a flash or anything? mods?

    Comment


    • #3
      My mate just put in elegnts ex fmic kit!! Could that be the issue??

      Comment


      • #4
        possible. if it keeps happening, rip out the cooler and go back to stock. sounds like you've knocked something or damaged it in the process though.

        Comment


        • #5
          Ahhhhh man u thunk it will be safe to dive till the weekend???

          Comment


          • #6
            check you brake fluid level.

            Comment


            • #7
              Nah no pod buddy....just had it serviced too so I don't think it's the brake fluid I'll doulbe take that anyway!

              Comment


              • #8
                Did you change your tyre recently? Had a customer with a different profile left / right tyre and caused his HSV to do the same. (he upgraded to a higher profile tyre and one's burst, hence you put back the OEM one, therefore the different left/right profile)

                Comment


                • #9
                  It's definitely only when I brake....and the lights all stay on where abouts is the brake fluid located??

                  Comment


                  • #10
                    Umm haven't changed tyres in about 3 months now....

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by tommii View Post
                      It's definitely only when I brake....and the lights all stay on where abouts is the brake fluid located??
                      Its the plastic container to the top left (if you are now facing towards the engine)

                      Comment


                      • #12
                        Brake fluid located on the left corner at the back. Be careful not to overrefill and drip over timming belt

                        Sent from my GT-I9100T using Tapatalk

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by lovecolt View Post
                          Did you change your tyre recently? Had a customer with a different profile left / right tyre and caused his HSV to do the same. (he upgraded to a higher profile tyre and one's burst, hence you put back the OEM one, therefore the different left/right profile)
                          This is a highly probable solution here. I get the same thing running different sized tyres front and back. Different rotational diameters affecting the speed sensors causing a mismatch. Once in a blue moon i will take a corner and get the lights up.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by daedalusjc View Post
                            This is a highly probable solution here. I get the same thing running different sized tyres front and back. Different rotational diameters affecting the speed sensors causing a mismatch. Once in a blue moon i will take a corner and get the lights up.
                            why would it come up now after the cooler install though? not saying the cooler caused the actual problem but rather something being knocked when it was installed etc etc

                            Comment


                            • #15
                              Yeah same as I was thinking oddone!

                              We (me and mate) installed on Thursday and the light has only been occurring since Sunday. I tried switching car on and off but it appears and stays lit every time after I brake...I also notice this feint beeeeeeeeeeppppp!! And a after that a little hummm coming from the fuses area...

                              Comment

                              Working...
                              X